PQS trenger flere ansatte

Vi trenger flere kompetente kolleger for å ivareta våre kunders krav til sikker strømforsyning. Vi ønsker derfor å styrke vår kapasitet ved vårt Oslo kontor. Er du en person med øye og kompetanse for krevende kunders krav til sikker strømforsyning er du personen vi trenger. Er du sertifisert termografør i hht NEK405-1 og i tillegg sertifisert i hht NEK405-3 bør du benytte anledningen nå til å sende oss en søknad. Da vil du ha muligheten til å bli en del av landets mest kompetente fagmiljø innenfor sikker strømforsyning.
 
PQS har krevende kunder som stiller høye krav til sikkerheten i sin strømforsyning. Dette gjør oss til en av landets mest kompetente miljøer på dette fagområdet. Om du har lyst å bli en del av dette flotte miljøet bør du absolutt sende en søknad snarest. Vi har varierte kunder med samme strenge krav over hele landet. Det betyr at du vil få anledning til å kontrollere anlegg over hele vårt vidstrakte land.
 
Den viktigste kompetanse vi krever i denne omgang er at du har erfaring med termografering. Våre termografører benytter de mest avansert kameraene som er tilgjengelig i dagens marked. Vi har også utviklet vårt eget rapporteringssystem som effektivt genererer rapporter av høy kvalitet. Dette gir oss – og våre kunder - gode muligheter for å planlegge effektive rutiner siden vi har statistikk helt tilbake til 2005.
 
Er du i tillegg sertifisert i hht NEK405-3 er du i høyeste grad en potensiell kandidat til å bli en av våre anerkjente medarbeidere. Ta kontakt med Terje Jørgensen på terje@pqs.no

 

Publisert 14.02.19 kl.15.35
Oppdatert 14.02.19 kl.15.46