Hjem Tjenester Spenningskvalitet

Spenningskvalitet

Har du kontroll på spenningen? Vi har alltid hatt høyt fokus på spenningskvalitet og korrigerende tiltak i forbindelse med sikker strømforsyning.

Med gode nettanalyser finner man de rette korrigerende tiltakene og gir deg og ditt anlegg mye større kontroll. Selv om ikke feilen ligger hos dere kan det være feil i et forsyningsledd som kan være vanskelig å oppdage uten god analyse.

Etter at vi over lang tid har benyttet oss av Elspec Nettanalysator ble vårt søsterselskap PQE AS for noen år siden forhandler av Elspecs produkter i Norge. Vi er derfor spesialister når det kommer til disse produktene som også inkluderer utstyr for å korrigere forringet spenningskvalitet mv.

Hver måned blir vi kontaktet av kunder som ikke føler de har kontroll på sin spenningskvalitet. Strømforsyningen skal være konstant, men når den stopper og UPS-backupen havarerer så forteller de oss at de har et forklaringsproblem. Tar du kontakt med oss kan vi enkelt finne ut hvordan din bedrift kan få best mulig kontroll på spenningen!

Les mer om hvordan PQ Sapphire bruker visualisering for å forenkle dataanalyse her:

Vi kan tilby helhetlige løsninger for spenningskvalitet som:

  • effektfaktor korrigering
  • energisparing
  • flimmerreduksjon
  • spike reduksjon
  • harmonisk filtrering