Hjem Tjenester Vernerunder – Elkontroll

Vernerunder – Elkontroll

Vår egenutviklete app for iPhone gjør rapportering etter en kontroll eller vernerunde meget enkelt. Aldri mer krøllete papir, penner som ikke virker eller et gjenglemt kamera. Man registrerer hele kontrollen superraskt i appen. Eventuelle avvik dokumenteres med bilder, tekst og tilstandsgrad, og etterpå får du ut en god, enkel rapport i pdf.

Alle data som blir samlet fra vernerundene blir synkronisert i vår skytjeneste hvor alle kontroller og rapporter behandles. Også langt inne i fjellhaller eller i bygg uten dekning har du en sikker og forutsigbar tilgang til nødvendig data til enhver tid.

Forretningsregler blir behandlet programmatisk, noe som betyr færre trykk for å utføre jobben som igjen betyr at nyansatte bruker mindre tid på opplæring. Med vår digitale plattform vil du oppleve redusert risiko og en mye bedre oversikt og innsikt – og ikke minst en full kontroll over eventuelle feil og mangler ved det elektriske anlegget.

Klassifikasjon

TG 0Ingen avvik
TG 1Mindre eller moderate avvik
TG 2Vesentlig avvik
TG 3Stort eller alvorlig avvik
TGIUIkke undersøkt

Ta kontakt med oss for demonstrasjon og ytterligere info, eller registrer dine rom og fordelinger her, så sender vi deg et tilbud på Internkontroll Elektro. Registrer hvilken bygningstype det er snakk om (bolig, hotell, industri, kontorlokaler mm) og hvor mange fordelinger og rom som skal kontrolleres.

Les mer om vår vernerundeapp i AMNytt.